Quote Of The Day

My Slide

Monday, November 24, 2008

kenduri kawen..

salam semua...
ai..skang kan tgh cuti sekolah kan..so banyakla undangan majlis kawen nanti..n dikala umu ini sedang meningkat naek..pstinya kenduri kawen tu kawan2yg punya kan..

so selamat melayari hari bahagia utk kawan2 aku ek..

to epi saudi: sory tak dapat datg mjlis ko kat kemaman..aku anta azpar je as wakil aku...hahahah

Saturday, November 22, 2008

mari mengemas....


salam ceria semua...ceria mendenye yop...da kul 4 pagi ni ape lagi yg aku buat tak tido agi ni...

ak bancuh nes 3 in 1 tadi...tambah coffe mate sket kasi sdap sket...sebab nak ngemas beg...huhuhu....ade la 2beg besa...2 beg kecik utk aku bawak balik sok nek bas...yuhuuu....kl here i come...tetiba aku jadi rindu sama kl...sama suma orang...kat famili...mama...abah...adik2...akak n abg ipar aku..pekaba la akak aku tu..lagi 3bln jadik pakcik la aku...huhuh....hope dia sihat ngan kandungan dia..rindu kat DR peribadi aku...mlm ni dia oncall..nak kol dia la japgi...tp mst dia nga tido kat wad tuh..misi tlg kejutkan dia ek...huhuhu....

kat iman.aina...n afif...bebudak kecik sebelah umah aku...esok abg ngah balik tau..nanti kita main sma2yek.huhuhu...baby sitter la aku nanti...

ni pun tinggal brg2toilet blum masuk agi...pastu ade lagi2,3 helai nak masuk dlm beg..tp masih sedang disidai...huhuh...meja komp ni pn da kemas...mp3 pn nga ngecas...so..tunggu hari siang la...nak tido ke tak ni ek..huhuh...tak tau la aku....tapi skang ni nk last cek tgk ape yg tertinggal ke kan...huhuh...so...gerak dulu ek..

Larian AUG 2008 - Politeknik JB

salam suma...
ni saje nak cite sket pasal larian obor AUG 08..kelmarin 20 nov 08 aku ngnlagi 38 atlet utm gerak ke poli jb (PJB) kat p.gudang...smp sana kul8 pg..disambut oleh warga tn umah..ramai gak ar tn umah yg join nih..ade ipt lain gak yg kelihatan mcm uitm...unikl...

kami diberi tshirt larian.warna biru n itam..bfast n lunc..

mcm besa ade perasmian...gimiknya agak menarik n tak penah dibuat org b4 ni...aku rasa la sebab aku 1st time digimikkan ngan ketibaan pesawat.ade bunyi mendarat agi..so after penyerahan obo tuh..kami start lari dr pjb smp cekpoin ke2...dlm jarak kira 2km gak ar..pstu nek bas n tunggu kat cek point 5...dr cekpoin5 tu...habiskan larian ke cekpoin 9 at kolej komuniti...agak kepenatan gak ar sebab tak well strechingkan..tp main redah jer...gambar nnti la ak try update kan...so..jmpa lain masa...ptg ni nak balik kl...so..selamt bercuti semua....!!!!

Saturday, November 15, 2008

Sejarah silam...


Masjid Jamek Kuala Lumpur...
















Jalan Bukit Bintang...

















Petaling Street...

Friday, November 14, 2008

Raudhah...video version

Salam semua...aritu ade liriknye kan..ni ade la skek lagunye n camne bunyinye lagu Raudhah ni..ak serius bangga dgn DeHarmony sebab buat seniri lagu ni(kalau tak salah info la)...so..selamat terhibur..gambar dlm video tu sekadar hiasan je..n simple sangat...


video

Wednesday, November 12, 2008

camne pengurusan ni...

salam..ai..bengang plak aku ngan pengurusan nih..kejap kata gini..kejap kata gitu...ai..ntah la...nak khidmat kitorang ke taknk ni?kalu taknak..btau je..bley wat keje lain kan...mmm....banyak betol birokrasi nye...

Monday, November 10, 2008

exam oh exam...

salam suma...macam apat gak aku ni...da lama ta mengepost..

mmm...lusa 1st paper aku n last paper aku sabtu...hahahaha....2 paper je tapi idup mati ku..insyaAllah...berkat doa keluarga...takde masalah...berkat doa kawan2..doakan aku ek...

Tuesday, November 4, 2008

Raudhah...

Tuhan...kuserahkan...hatiku..ragaku...
Rela..kerinduan...kasihku padaMu...
Kerana masa silamku..
Sepanjangnya oh berliku...

Kehidupanku bermula pabila kuterasa
Seruan keinsafan mengajarku kembali..
Kerelaanku teruji akhirnya kusedari..
Indahnya wajah..ukiran sejati..

Raudah...sentiasa menjadi rebutan...
Raudhah...meninggalkan seribu idaman..
Supaya ku di sampingmu...
Kuterasa kebahagiaan di syurga..

Kehidupanku bermula pabila kuterasa
Seruan keinsafan mengajarku kembali..
Kerelaanku teruji akhirnya kusedari..
Indahnya wajah..ukiran sejati..

Raudhah - De'Harmony KTC....