Quote Of The Day

My Slide

Wednesday, October 21, 2009

Majlis Sambutan Aidilfitri Upin & Ipin

team MERAH...!!!


alloo suma...sangat lama kot tak mengepost entry kan...???...n entry kali ni sekadar nak mengimbau kembali kenangandi bulan syawal yang da berlalu pergi...baru-baru ni...(tak baru sangat la)...Les Copaque telahpun mengadakan majlis rumah terbuka aidilfitri untuk semua fan club nye...hujan yang turun di pagi hari nampaknya sedikit mengganggu perjalanan majlis..tapi majlis tetap berlangsung dengan meriahnye..n sekali lagi..ak kena jadi mc utk majlis ni..seronok la jugak..uhuhuhuh...kita tgk gambar2 yang sempat di snap utk hari tu yea...

ketibaan atok n opah..
apela yang lucunye tu sampai opah gelak macam tu yek..

menunggu nak jawab kuiz....

maskot berbaju raya....

ak n kak ros turun pentas menanyakan soalan kepada tetamu yang datang

atok n opah melayan wakil dari tv9, faiz..tq faiz datang memeriahkan majlis..

apela yg aku cakap sampai ehsan pandang semacam aje tuh..

team penyambut tetamu..

team les copaque pun turut sama meraikan kemeriahan...

adik iman tak ketinggalan...

tiah seronok sangat die jadi partner emcee

takde yg nak amik gambar ngan aku..so aku amik gambar ngan kerusi je la..sma tema kan??

juan sorang je pakai baju warna cekolat..so..bergambar dengan pagar depan opis je la...

jom ehsan...ak ngan ehsan semasa nak memulakan majlis
boleh tahan jugak ehsan nih..

ape la yang seronok sangat sampai syahmi@ehsan n ida@fizi tu gelak sampai gitu sekali kan...

'saya menang...'...seronok akak ni menang

ape la yang cik oopet @ fizi @ ida rahayu ni sengihkan tu...igt kat abg design kot..

'mak.yang mana kita nak kena amik dulu nih'..mungkin tu yang adik tu cakap kat mak die...

acara makan kuih batang buruk tanpa menggunakan tangan

dari kiri : kak ros(idaman), ak, upin/ipin(tiah), fizi(ida rahayu)

posing keluar..

posing ke dalam

penamat acara..karaoke dengan nell..

p/s : sempat gak bergambar dengan wana, juara my starz lg yang sempat meluangkan masa bersama-sama kitorang...thanx to wana....




7 comments:

noor afzan said...

seksi gak wana tuh dlaam sopan2 baju kurung..

bestnye..rugi x pegi..
hohoh~

zairi baharom said...

seronok tgk ko keje be.. do your best in your career..=) all de best be..

AFIQ zainal said...

afzan : dia pun cute juge afzan...ehehehe

be : seronok dlm sibuk be...tq for ur wish...ak masih mengharapkan seokongan kengkawan..ko pun all the best be..agak2 bile ump nak panggil upin ipin ni be...??

green said...

upin ngan ipin puase penuh ke..
kalu tak penoh x leh join makan ye..

AFIQ zainal said...

mestila pose penuh kan...

itafukada said...

waaaa..syoknyer majlis raya upin ipin tu..

errkk..goodies dpt per?hehe..

AFIQ zainal said...

dptla cenderahati sket..tu ar..nape tak dtg...