Quote Of The Day

My Slide

Saturday, December 5, 2009

Anugerah Skrin 2009..Hikayat 1001 Malam

salam semua..sengaja nak tinggalkan pesan...huhuh....

malam tadi ak dpt peluang utk ke PWTC utk menonton live Anugerah Skrin 2009..mmm..ak sebenarnye tak pernah pn pegi ke anugerah2 yang macam ni punya style ni...n bila ada peluang ni ak taknaklah lepaskan peluang..

camne aku dpt tiket??actually aku dpt pas vip lepas menang fakta @ auta hot fm tu.so, ak dptla 4 pas vip utk ke anugerah skrin..n kebetulan plak, Les Copaque pn dpt jugak 10 pas yang sama sebab filem GENG ade dicalonkan dlm kategori filem.

Konsep 'Hikayat 1001 Malam' memang menarik.ditambah2lagi dengan kostum2 yang artis2 kita gayakan pada malam tersebut. peminat2 pun taknak kalah tu..turut serta nak menggayakan busana ikut tema...aku??..aku ikut ape yg tertulis dlm kad je..LELAKI : SUT...ahhahahaha

Afdlin Shauki & Fara Fauzana yang ditugaskan utk mengendalikan majlis pada aku, berjaya menceriakan majlis dengan celoteh2diorang. tak kurang jugak persembahan pembukaan dari Ono Nation Emcee..diikuti oleh persembahan2 yang lain..ade hattan,aizat,jac,lan typewriter,black dan persembahan penutup yg sememangnya memukau....daripada dato' siti nurhaliza. Ramai juga artis2 yang hadir ke majlis ni..antara yang sempat mata aku melihat..ade lisa surihani,farid kamil,diana danielle,fizo,awal, rizal af...team gerak khas,zizie ezzette, salina saibi, nabila huda, hans,nabil,irma,fizz + almy nadia...mmm...pendek kata, ramaila...huhuh...n pastinye suma hadir dengan busana masing2yang glamour gtu...huuhhu...


ni antara gambar2 yang aku snap dari kemera kecik yang aku bawak...gambar2 suasana dlm dewan merdeka belum ditransfer lagi.sekian dulu utk edisi kali ni..ak akan update utk siri 2 ek...ehehe


6 comments:

*~ eLiEnZ 87 ~* said...

5 star utk a.afiq!! :D

*~ eLiEnZ 87 ~* said...

5 star utk a.afiq!!! :D

SarjaN yO said...

best nyer..tp hamba xdappat pi pun xpe sbb selaku promotiom team utk WAYANG,puas hati sebab Wayang dah menang..hahaha...ada gambar team Gerak Khas x???up load k..

AFIQ zainal said...

betul..wayang sapu banyak gakkan..

noor afzan said...

wah..menang fakta atau auta hot fm..
gempak la abg afiq..

best nye..
jumpa ramai artis la kan..

abg afiq nak minta tolong vote boleh..
kat sini yer..
http://intanurulfateha.blogspot.com/
huhu..
1st masuk contest..

AFIQ zainal said...

nak kena vote aoe nih...