Quote Of The Day

My Slide

Monday, January 10, 2011

Anugerah Juara Lagu 25

salam...haii..rata2 suma dah pun tau keputusan utk ajl yang berlangsung malam tadi..ak taknak komen ape2 sebab tu dah keputusannye kan..huhuhu...kita berhibur je la...ape2 pun ak nak share sket cite je.....

semalam ak ada kat Stad Putra bertugas utk AJL25...sampai sana around 2.30 pm..da mula ada org dah sebab Hot FM buat siaran luar. kehadiran Fafau menarik lagi peminat2 ajl utk dtg...seawal 530ptg org da mula beratur da kat pintu masuk masing2.so ak nak share sikit la gambr2yang sempat di amik..mungkin suma pun gambar dlm dewan..ehheheh

seat yang hanya memerlukan 25 minit utk penuh

seat yang penuh lagi..


4.20 petang : masih melakukan persiapan

Sabtu malam : Rehearsal


AG, Yuna n Ana Rafali : Debaran AJL (sabtu)


Pentas : Sabtu

Ha...dan yang paling last ak nak share mestilah gambar keramat kat bawah ni..boleh plak mase kami staf2 sampai abg berdua ni elok je tgh lepak kat luar tunggu utk diinterbiu oleh ag..so..amikla kesempatan utk bergambar...taraaaaaaaa



4 comments:

Muhammad Ar-Rabi' said...

kenapa diorang pakai spek hitam. taknampak muka lahain

ayen =D said...

owh gambar yang last itu sangat best!!! menci anda! hahahaha

AFIQ zainal said...

robe' : hihihi..memang styleFT mase perform pun pakai spek je...

ain : jangan marah haa

AFIQ zainal said...

robe' : hihihi..memang styleFT mase perform pun pakai spek je...

ain : jangan marah haa