Quote Of The Day

My Slide

Tuesday, January 20, 2009

kenapa dengan harini....

salam...mmm...kenapa ngan arini ha...aku rasa arini ari yang kurang lancar flownye utk aku berbanding hari2 sebelum ni...

mula2 pagi tadi bangun kul 815..kelas kul 8 tu...apa lagi..melompat ar kan...(tula..pas subuh jgn tido)....pas kelas tu..ak jmpa lecturer nak tanya ttg sign utk borang projek tu..melompat aku sekali agi..bila lecturer tetiba menimbulkan isu yg mengejutkan..."mana bole tukar tajuk"..ah sudahh...da dia suh ikut dia jmp kj mice...fuhh..time yg sama ade kelas tu..serabut aku da dtg masa tu da...mm..nasib baik dia suh aku gi kelas tu dulu..masuk kelas yg satu agi tu..fokus aku memang ilang la kan...masehla pd sesapa yg sudi melayan sms aku...balik tu gi plak kat motor..kali ketiga melompat..ade 'surat chenta' dari pak gad...arghh....tp memang salah aku gak la kan..sapa suruh parking kat tmpat staf...(abih tu da lewat gi kelas..paking tu kosong...masuk je ar ikut dan)...pastu abih tu gi la rinbow nk beli stok kad utk print kad kawen...STOK PLAK ABISH...!!!memang tak la kan arini..adoiyai...pas tu aku gi beli lunch terus...

mmm...nasib baik perjalanan tengahari sampai ke waktu aku tulis blog
ni agak ok..tadi smpat jmpa lecturer tu agi...dia kata awk kena
(STRESSSS...)
continue ngan tajuk lama..so pasrah la aku..ade lagi 10 minggu kot nak struggle utk tajuk tu....berikan aku kekuatan...pastu dpt msg plak..mlm ni ade jamuan utk semua volunteer AUG..kat KL plak tu..huhuh...takpela..takde rezeki nak jmpa kengkawan AUG...enjoy ar suma ek..jgn lupakan aku..!!!!

2 comments:

zairi baharom said...

kuatkan semangat be!!!teruskan dgn projek..=) gambatte ney!!=) gudluck!!
be, utamakan yg utama..ok??=)
gudluck be!!

Mohd Naim said...

malangnya hari ko..sabar la eh..