Quote Of The Day

My Slide

Thursday, August 6, 2009

Festival Kedah Sejahtera Part I

aksi di RnR Tapah : shima, faris, juan

aksi di dlm Kia : faris, shima, nell - nurul terlindung aksinya

gaya artis la kot : nell, afiq, zarin ; dengan baju baru mereka


salam semua..wah..sangat lama tak update ttg event yang sy dah pegi kan...ni baru nak update..but ade lagi 2,3 event yang pending nih...mm..gambar pn tak sempat nak edit..

23-26jul aritu..event team telah menerjah ke utara tanah air iaitu ke Bdr Laguna Merbok, Sg Petani Kedah Darul Aman...perjalanan yang sangat mengasyikkan bila tgk sawah padi kiri kanan kan...dengan busana baru yang dibeli tempohari...(setelah dirancang)...1 lori + 1 kia..benti berehat di Tapah utk menikmati sepotong dua buah kan..

kitorang sampai ke tapak event dlm jam 7 mlm...konsep festival dlm taman yang di adakan sangat cantik...landskap sangat kena dengan temanya...cantikkan taman buatan ni....

after melihat tapak..so...kitorang gerak utk mengisi perut yg lapar...apa yg istimewanya adalah dinner kitorang mlm tu..makan ayam goreng..bukan KFC..tp RFC..Radix Fried Chicken..sangat sedap ayamnya.dan desert2 yang lain...nyum...nyum...Radix Fried Chicken..nyum..nyum...

aksi di dlm RFC : afiq, a.sazali,nell, faris

Juan, Zarin, Shima n Nurul kekenyangan....

after selesai suma memenuhkan perut...aktiviti seterusnya adalah menurunkan stok barang & lain2 kelengkapan...kelainan yang ada utk event kali ni adalah...kami bawak backdrop baru..!!!yang besar..!!!....n kelainan yang ditunjukkan olkeh warga s.ptani adalah...dah ramai yang tanya nak beli itu dan ini...so jawapannya adalah "kami belum bkak kedai lagi makcik..pakcik..."...

lepas selesai suma urusan angkat mengangkat...suma bergegas utk masuk ke hotel penginapan yang telah disediakan oleh pihak penganjur..Sg Petani Inn..sangat selesa duk kat otel ni..ditambahkan lagi dengan hiburan2 yang ade...malam pertama di SP Inn dipenuhi dengan aksi2 perlawanan bolasepak...PS 2 daa...sebagai hiburan...sebelum masing2 terlelap kerana kepenatan...maka tamatla laporan hari pertama untuk entry Part I ini...hari kedua sangat mengujakan + memenatkan...tunggu laporan hari kedua ek...

2 comments:

noor afzan said...

hehe~
semangat tuh depa nak beli itu ini tuh..~
dasat2..

AFIQ zainal said...

sangat bersemangat....