Quote Of The Day

My Slide

Friday, February 5, 2010

ke penang...

salam suma..wah...dekat setengah bulan tak hapdet ni..huhuhu..kesibukan meneliti suma plan2 yang nak kena wat...so terpaksa mengorbankan masa untuk menghapdet..huhuh...

so ape je aktiviti yg aku buat selama tak hapdet blog ni...???...yea..seminggu berkampung di satdium malawati untuk karnival mph...di samping amik kesempatan untuk mengupgrade lakaran2 di kedai...lukis mural la maknanya...designer team sangat superb dpat melukis dan mengaler mural2 tu...

ape2 pun.ptg ni ke penang..(penang lagi...)...mai cek..mai cek ooi...huhuu...nanti minggu depan la plak kita cite pasal event ni ek...

2 comments:

mediahorizon said...

kau hapdet untuk mengatakan yang kau tak sempat nak hapdet... tak acii

AFIQ zainal said...

hohoh...betulla tu..tak sompek cek ooi