Quote Of The Day

My Slide

Wednesday, January 20, 2010

kagum..

salam..habis waktu bekerja adalah waktu yang paling sesuai utk menghapdet blog...yeah...

ak saje nak cite sket ape yg da berlaku hari ni....nape aku tulis kagum ek??...mmm...sebabnya kan buat kesekian kalinya..aku sangat kagum dengan semangat kekawanan..semangat persahabatan yang sangat tinggi yang wujud dlm suasana bekerja aku sekarang...sebenarnya dari dulu lagi ak da perasan ttg semangat yang wujud ni..ak memang tak ade pengalaman bekerja sebelum ini,sekadar latihan praktikal dulu je la...so, ak hanya dpt compare apa yg berlaku dulu masa praktikal dengan sekarang masa kerja ni...n memang suasana sekarang memang terbaik buat ak..wpun ada benda2 minor negatif yang berlaku, tp semua yang major telah menutup suma suasana yang tak elok tu..

ap yang berlaku tadi??..mendahulukan kawan or rakan sekerja yang lebih memerlukan sesuatu..or mungkin juga berkorban untuk kebahagiaan rakan sekerja...peribadinya, ak memang sangat mengagumi tindakan ini..

teruskan suasana sebegini yea kawan2...ak sayang korang...!!!

4 comments:

mediahorizon said...

follower blog aku lg ramai dari blog kau... kuikuikui

AFIQ zainal said...

huh..sombong ko ek...ak tak kejar follower..tu..visitor tuh..ehehe

nurul said...

semangat kekawanan....semakin pudar bg aku~

AFIQ zainal said...

hhm...