Quote Of The Day

My Slide

Tuesday, March 8, 2011

Fasa baru dalam hidup...

Salam semua...yeah..after 2 bulan tak menaip...now is the time...kan ak penah cakap nak citepasal life kan..tapi skang ni nak cite pasal life yang skang dulu..

pagi tadi ke klinik O&G HKL..utk wife ak punya maternity check up yang kali ke 4 kot...uuhuhu...dengan 1 misi ..nak tgk dengan jelas.. jantina baby ak..before ni pegi katanya boy.tapi tak clear...so tak puas hati..huhuhu

alhamdulillah dapat check ngan specialist...n ak lebih berpuas hati sebab specialist yang check..eheh...bukan ape ..banyak sikit info yang dibagi pada ak yang buta bab2 istilah kedoktoran tu..n alhamdulillah jugak dr kata baby bagus..beratnya pun bagus..jantina pun nampak..nampak la jugak jantung anak ayah ni berdegup2...tgk spine nye...tgk tulang paha..n tgkla bird2 nye lantas mengesahkan anak ayah ni boy ...huhuhu...

boy ke gegirl takkesah..yang penting baby tu lahir selamat n sihat semuanya..sempurna segala2nya...insyaAllah...takde gambar yang boleh ak letakkan.sebab tak scan lagik gambar2 ultrasound tadik..huhuu..

ape2pun.tahniah to my pren Hizral sebab da dapat baby boy...pagi semalam...tahniah papa hizral n mama farhana..

4 comments:

shafiqabdshukor said...

wah tahniah abg afiq..
dpt baby boy...

sarah said...

dah nak jadi ayah yer..tahniah afiq...

azie.iya said...

whoahh , dah lame tak dpt ank spupu boy . tahniah3 !!!

Kasih Firdaus said...

wahhhh tahniah....harap baby membesar dan sihat..begitu jugak ibunya....bukan bapaknya saja sihat...