Quote Of The Day

My Slide

Tuesday, July 24, 2012

Aiman oh aiman..

salam..haluuuu...saje nak share ttg kisah si kecil aiman yg baru dapat kaki n tgh lgiat berjalan kan..=)

last weekend ak ke kuantan. main purposenya adalah utk hantar adik aku ke kolejnya..yelah..da bercuti sempena SUKMA Pahang haritu...so cuti dah habis..naik la kolej semula..

ok...bertolak hari ahad dlm tengahari..sampai di RnR Temerloh sejam stgh selepas itu..disebabkan bulan posa, maka tak ramaila org yg ad kt rnr tu...kedai pun tak banyak yang bukak tghari tu..pastinya diorg bukak kedai menjelang waktu berbuka nanti kan...ok2...aiman tido dari jalan gombak sampaila kereta berhenti kt parking rnr tu..mmg perangainya begitu..sangat menyenangkan ayah n ibu nak travel..huhu..n sampai2 je..tgkla...

video


aiman ni feveret dia adalah menggodek handbag ibu ngn nenek die..so masa ni ad sorg makcik tgh kemas2handbag, die boleh pegi n cakap 'nak..nak'....nak godek la tu...ish2...aiman2...



video 


ha..ni masa hala balik pulak..kitorg balik semalam...berjalan juge..aiman oh aiman...masa hala balik ni aiman bercakap je dari temerloh sampaila ke rumah..sambung pulak malam harinye..dan akibatnya...malam tadi die mengigau..!! aiman oh aiman...=)

No comments: