Quote Of The Day

My Slide

Monday, November 9, 2009

Tahniah Atok..!!!


Baru2 ni..atok telah dianugerahkan satu anugerah yang pd ak booleh diiktiraf sebagai sangat membanggakan...GEIE Award 2009..

majlis penyampaian anugerah ni telah diadakan di Junior Ballroom, Hotel Nikko dan seramai 10 orang penerima telah dipilih utk menerima award ni. sebenarnye kehadiran ak sebagai pengganti kepada kawan atok yang tak dapat hadir...tp sedikit sebanyak aku berbangga dapat jadi sebahagian daripada les copaque team yang dpt tgk lebih dekat atok terima award tu...hihi...antara yang pegi adalah shafiq,faren,zarin,fuad,keng sun,faiz,faizu,nazmi,udd,ida rahayu n kak ijan.selain tu, aunt fiza n husband jugak turut ade sama..

atok dengan anugerah yang diterima

anugerah telah disampaikan oleh timb menteri MOSTI iaitu YB Dato' Hj Fadillah Yusof..dan diacarakan oleh Dr Franki Ow..ak sangat kagum dengan cara dia kendalikan majlis nii...memang dia buat sangat banyak homework tau..ape2pun..majlis berakhir sekitar jam 11mlm ni diakhiri dengan lagu 'congratulaions' tu n sedikit minuman ringan...apple juice...suasana majlis berlangsung dlm keadaan meriah + korporat...sangat teruja aku....n biila dengar atok berucap, rasa berbangga dpt jadi sebahagian daripada Les Copaque family...

atok bergambar dengan YB lagi

atok bergambar dengan YB dan pemenang lain

n sebelum balik, kitorang delegasi Les Copaque sempat bergambar kat atas pentas...yeay...

delegasi Les Copaque

dan yang penting...dpt snap gambar dengan atok...berat gak piala tu tau...esklusif gila sebab ade nama personal tau...


p/s : gambar GENG 08:Pembunuh tikus...

yang ni versi edit...tq faizu editkan gambar nih...alalalal...



8 comments:

muhammad arrabe' said...

atuk abg umur berapa? mudanya...

AFIQ zainal said...

mmm...sebenarnya atok ni managing director abg..hihih...

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.kem salam atuk
.i single lagik ;p

AFIQ zainal said...

ahaha...amboi...

mediahorizon said...

nak kim salam jugak

AFIQ zainal said...

boleh2..silakan incik mediahorizon

ayen =D said...

saje je kan amik gambar tak nampak badan..? hehehe..

AFIQ zainal said...

kan ke nampak badan tuh..hihih