Quote Of The Day

My Slide

Monday, January 4, 2010

Selamat Tahun Baru..apa aktiviti aku...???

salam semua...wah....sedar tak sedar..da masuk taun baru da....2010M...tak dilupa tahun hijrah 1431H...selamat tahun baru utk semua pembaca blog aku ni..da lama ta masukkan entry baru kan..huhu...ingat taun nak tukar style sket..tapi tak tau lagi camne...huhu...ade cadangan tak??...

ok..ok..ape yang aku nak citer...mmm...ha..rasa macam sekejap sangat masa ni berlalu..da masuk taun baru..so....mmm..apa yang aku buat utk menyambut tahun baru ni??..ak nak cerita sebenarnya ape yang aku buat hjg minggu yang lepas...sabtu n ahad..
hujung minggu lepas takde event, so secara otomatiknya cutila aku..aku sebenarnya da plan untuk ke johor sebab kosmate aku kawen pd 2hb tu...tapi rumah laki la..sebab rumahnya dekat pt buntar arituh aku tak dpt nak pegi.so aku pegi ke felda ulu tebrau la utk sama2 merasai kehangat kenduri kesyukuran yang di adakan tu.huhuh..apa2 pun tahniah utk hafizah @ aku lebih senang panggil alang dengan suami tercinta shaufiq.ak doakan korang bahagia selama2nya...amin...
amik berkat pengantin...tak lama da tu...

kenangan dengan pengantin...

ape lagi aktiviti aku??..ha..sebenarnya aku sampai jb hari jumaat malam dlm kul 1230 gitu..n aku tumpang tido kat bilik azwar.tq ek azwar..sampai2 je kat bilik...ak roger kengkawan yang still ade kat sana...dak2 utm fc..papa,ijat n kucang...dpt gakla lepak ngan diorang kat fke sampai dekat kul 2 gitu..borak2 pasal team utm...pasal ape yang berlaku skang...tournament..banyak gak ar borak kan..dpt gak ar ak lepas rindu dekat team lepas dgr cite korang...

esok nya???...esoknya...aku join dak2 klm ktc utk superbowl yg diorang wat dekat danga city mall..dulunya bestworld...pepagi hari lagi da kena gerak ke sna..memang havoc le sebab suma lane tu kitorang yang conquer..huhuhu...

banner program yang tetap klasik macam dulu

bowling time...

bowlers lane 7 n 8 yang setia membasuh longkang...ahahah

malamnya plak...kitorang suma berpotluck di rumah abg adam, pengerusi alumni klm yang pertama.bnyak nye hidangan yang disediakan..aku..???aku sediakan aiskrim utk semua mencuci mulut selepas makan...hihi...n endingnya adalah..semua orang tersandar kekenyangan.

bersiap untuk makan...

nampak macam naufal sedang meyakinkan kawan2nya...

ha..esoknye pulak...masa untuk membuang semua lemak2yang terlebih dengan cara berfutsal...actually..dak2 ni anjurkan satu liga futsal klm yang aku rasa pertama kalinya diadakan sepanjang sejarah klm..aku rasala..sebab dpt kumpulkan 6 team futsal fully klm...meriah gakla...alumni2 pun ramai gak la yang terlibat.din mickey,nabil sang suami, abg adam pun ade...selain daripada aku la..

Rangkuman aksi :


dan pengakhiran hari n hujung minggu yang aku kira sangat menarik sebab ak sempat luangkan masa utk jumpa ujang dekat jj taman u...pertemuan yang klasik dekat tempat yang klasik...huhu...sampai kat kl jam 12tghmalam...n tren da takde..kena naik teksi n kena caj extra 50%...kenala Rm18 untuk pejalanan dari PUDU ke UMAH AKU..selesai...!!...

n arini..bekerja seperti biasa..mengharapkan tahun baru akan memberikan semangat yang baru untuk aku....



7 comments:

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

wah..banyaknye xtvt kamu

AFIQ zainal said...

banyak..banyak...banyak..hihih...

nurul said...

selamat tahun baru afiq!!!semoga segala xtvt yang melibatkan event, kamu akan bawa saya!!ahahah

LoRd oF eYD said...

abg jumpe abg ujang ke?adakah die sehat?udah lame saye tak ketemu kamu semua..huhhuhuhu...

AFIQ zainal said...

nurul : amin...amin..insyaAllah...

eyda : aah..dia tgh gembira..nak jadi papa da nih..

LoRd oF eYD said...

bile?wah wah wah..cakap ngan die, saye say congrate tau!

AFIQ zainal said...

oyeah..!!!