Quote Of The Day

My Slide

Wednesday, April 27, 2011

kesekian kalinya....

salam semua....=)...ape yang kesekian kalinye nih..ish...aku ni pun main letak je kan tajuk ni kan..


ekceli..utk kesekian kalinya...hari ni tadi..ak menemankan wife aku gi maternity check die...alhamdulillah dari awal sampailah sekarang...ak tak pernah miss untuk temankan die gi sepital..nasihat ak utk semua para suami n bakal2 bapa..jgn lepaskan peluang utk temankan wife korang gi check up...perasaan yang sangat lain sebenarnye..

tapi hari ni..kureng sket sebab tak payah scan..hihih...ak suka bab2 scan ni..sebab nak meneropong anak yang duk dlm peyut ibunye tu...hihihi...bertambah2 excited nye..nak2 bile tgh scan tu baby tu dah bangun tido n sangat aktif..sampai susah nak scan...

next check up is minggu depan...n minggu depan akan scan..!!!...boleh la nengok baby ku nga wat ape kan...doakan semuanya selamat...amin..!!!

1 comment:

itafukada said...

syoknya bila ada suami di sisi temankan bila check up. tahniah sbb jadi suami yg berpeluang merasai peluang tersebut. bertuah isteri kamu..=)