Quote Of The Day

My Slide

Thursday, April 28, 2011

Nur Kasih The Movie (NKTM)



wow...wow..wow...and wow...!!!

ada lagi ke perkataan yang boleh digunakan utk aku gambarkan betapa best n hebatnya karya terbaru Khabir Bhatia ni...superb..!!!


tahniah...tahniah n tahniah to Khabir Bhatia n team...ha..pelikkan..camne aku boleh nonton filem ni wpun tak kuar kat movie lagi kan...ni le cite nye..

actually ak antara yang bertuah n berpeluang utk nengok NKTM ni sempena screenings yang dibuat di salah sebuah panggung yang ade kat kl ni...sesi menonton dengan warga kerja MPB & members2 MyTV3 yang bertuah baru je selesai dibuat pagi tadi...hall yang boleh memuatkan 300 orang ni boleh dikata penuh 3/4 la..

movie yang start dalam kul1030 tu dimulakan dengan speech pendek Khabir as pengarah...apa pesanannya...???...katanya...jgn lah di revealkan isi cerita ini pada orang lain..sebab ape...?..sebab NKTM ni hanya akan kuar panggung pada 19 Mei ni nanti...so...tungguu....gerenti pecah panggung...tapi korang scroll ke bawah..akan ku ceritakan...sila2...

semua gambar ehsan en google...


lineup pelakonnya macam Remy Ishak,Fizz Fairuz,Tiz Zaqyah memang tak mengecewakan...terbaek la...so sape2 yang nak jumpa mereka bertiga ni...ramai2 ke KJH Kuantan 30April n 1 Mei ni ya..dengar2nya diorang akan ade kat sane...

Overall tentang movie ni memang sangat menarik..semuanya la..dari segi jalan cerita...sinematografi(gambar) nya..muzik...shot...framing...suma pun superb la..tu lah yang best nye cite Khabir ni...memang dia power bab2 framing ni...cantik sungguh..

Ok2...ceritanya camni..NKTM ni mengisahkan 3orang pelakon...bermula dari scene..................oooopsssss..no..no..no...no story please..ehehehhe...sori la ye...tak dapat nak cite...hihihi


Taknak ulas lebih2...kang terkeluar plak ceritenye..Jadi 19 mei ni jangan lupa beramai2 serbu panggung yang terdekat utk menonton Nur Kasih The Movie...

semua gambar ehsan en google...

semua gambar ehsan en google...



6 comments:

impiankitchen said...

bila nk ajak nengok citer nur kasih the movie nie?? xde tiket free ke =p.

http://impianbakery.blogspot.com

my diary said...

salam.siyes...da tgok nur kasih???
cite la ckit...

ismadi said...

Nak tengok gak.... tapi kat terengganu tak dak pawagam plak...:(

AFIQ zainal said...

impiankitchen : baby da kuar..tgk kat tv je yea..hihihi

mydiary : tokleh cite..khabir tak bagi..eheheh

ismadi : mesra mall ade..

ayen =D said...

nak tengok!!!!!

AFIQ zainal said...

ayen kena tengok..!!!