Quote Of The Day

My Slide

Monday, May 9, 2011

Menanti harinya..

Salam semua...actually di saat ini aku sedang menantikan kehadiran dia..sapa dia..??..dia la...ish..kome sume ni...hihihi

hari ape aku tak tau...nunggu je bile org umah aku ngadu sakit yang tak tahan..maka akan meluncur lah ku ke hospital bersalin...tapi sebelum tu..ak nak cerita tentang anak2 mereka...

mari kita mulakan dengan anak sahabatku dari UTM dulu..housemate..program..konvo..kkdk..banyak lagi la..Musyriz...buah hati mus n jaa ni namanya aqilah..

ya..inilah dia..tapi aku masih belum berpeluang utk bertemu dengan aqilah..masih di kelantan makan budu agaknya...

ye...sihat kan?..sesihat abahnya...moh jenguk baby yang kedua...anak kepada sahabat lamaku..dari sekolah rendah lagi..jugak officemate ak masa ak bekerja di Les Copaque...yang ni memang fotostat muka ayahnye...baby hizral n farhana..kalu tak silap..fahim namanye..tadaaaaa..

kan nampak macam hizral kan??..sameje kn..??huhuhuhu...ok..next baby plisss...

ok..next is baby acap n rus...juga officemate di les copaque..lebih menarik lagik..rus n acap ni kalu tak silap classmate adik iparku di melaka dulu...dua2 memang pakar animasi..pembuat upin ipin lah katakan..namanya haziq klu tak silap..sama macam nama adik aku yang bongsu daa...

ok..kite cite plak babygurl yang seterusnya..anak kepada kak ijan..ye...baby kedua nye..melengkapkan sepasangnya anak kak ijan n abg abu..damia namanya..adik kepada afiq ni memang comel kan...oopss...afiq adalah anak sulung kak ijan yea...

okeh..last but not least..my ex boss @ lescopaque..anak kepada zaid n azi...yang ni paling junior lah dikalangan yang lain2...namanya tak tau plak ak..tapi pastinye akan menjadi kesayangan warga2lescopaque....now showingg..!!!


ooopsss....ade lagi maa...ni ha..line up baby2 sahabt2 SEC ak yang terlebih dahulu beranak daripada ak..huhuhu...

adam haikal namanya..anak pae n shamsul..boring lama sangat dlm keta yea.......=)

firas...baby alang n shaufiq...cumil kan?..baik je yea..

aleesya..baby ha n hubby...sori ak tak hengat nama hubby kauuu...

ok..3 baby kat atas ni baby2 coursemate ak SEC masa belaja kat UTM dulu...rasanya macam baru je beratur nak daftar subjek masa MHS...da ada baby da masing2 yea...



ni betul punya last...dzafrin namanya..baby fara n syawal..sahabat2 ak masa di KTC..syawal ni kapten okeh..kawen bawah pedang dlu...fara ni lak sesame ber KLM dulu...huhuhu...oklah...pasni entry pasal anak aku plak ek...kira ni tribute la utk korang n baby2 korang...jumpa next entry yea..!!!

4 comments:

Taufiq Azzain said...

agak2 kalo anak laki bg nama ahmad boolat cantik tak?agagaga

Fara FarSha said...

wah, dzaffrin kami pun ade..tak sabar nak tggu afiq junior pulak..:)

kak Ngah said...

mesti la firas baik, cam ibunya jugak..heheh...

AFIQ zainal said...

bulat : ade maknenye ke...???
FaraFarsha : masuk juge...!!!
Kak Ngah : ah ha...