Quote Of The Day

My Slide

Thursday, July 9, 2009

Suarasa Part II

otak-otak muar...sedap...

ha..mari kita sambung semula cerita kita...

macam yg ak ceritakan..suarasa ni merupakan suarasa yang pertama kali ak join..again tq to yang memilih ak utk join team suarasa ni..hari pertama...merupakan hari yang aku tunggu2..sebab ak nak sangat tau suasana n sambutan + respon org terhadap booth n jualan.

seawal jam 830(if tak silap la)...huhu..kitorang da ade kat booth..siap setting untuk jualan...n masa tu krew tv9 da bersiap2 untuk buat crossover...
adik fimie bersama peminatnyakak nor melayan kerenah adik2 semasa crossover


pagi ni adik fimie n kak nor yang terlibat as pengacaranya..n tepat jam9 pagi gitu..org muar da mula meramaikan booth pondok-pondok utk tgk crossover ni..
kemeriahan di pentas pondok-pondok semasa crossover

sekaligus memeriahkan lagi booth penjualan barang Upin & Ipin di sebelahnye..di booth Adik Di 9...peminat Upin & Ipin memenuhi pentas utama..

buat pertama kalinya..Plush Toy Upin & Ipin dijual kepada peminat2nya di Suarasa Muar ni.dan sambutan terhadap produk terbaru ni sangat menggalakkan..alhamdulillah sambutan terhadap merchandise lain pun tak kurang hebatnye...
barangan cenderahati Upin & Ipin

dan pastinya kemunculan maskot Upin & Ipin tetap menjadi perhatian dan tumpuan walau dimana pun event yang kami pergi. dan ternyata warga Muar sangat sporting dan sangat meminati Upin & Ipin.. setiap kali kemunculan maskot ni, warga Muar memenuhi pentas utama ketika penampilan maskot sporting adik2 kita ni...

pasti penuh sesak pentas utama pondok-pondok...tak kurang juga bila maskot di bawa berjalan..pasti ramai yang tahan utk amik gambar..tak kurang juga adik2 yang kejar maskot ni...ha..beruntungnya warga muar kali ni adalaha..maskot yang kami bawak kali ni..adalah maskot baru.yang baru je siap beberapa hari sebelum suarasa ni diadakan..
Upin & Ipin bermesra dengan peminat
Seronoknya dia...

7 comments:

noor afzan said...

nak cenderahati upin dan ipin..
boleh?

uDean said...

muor..

AFIQ zainal said...

afzan : huhuhu...boleh3...

udean:nape ngan muOr...???

uDean said...

xpanggel muar.. it's muor..lalalalaallaalal..

AFIQ zainal said...

ish..taule...muor la ko nih..ahaha

uDean said...

yeah..i'm proud to be johorean.. hahahaha..

AFIQ zainal said...

ahahaa..kau perlingian kan?