Quote Of The Day

My Slide

Thursday, September 18, 2008

ai...macam2bila da tgh bercinta ni kan...

salam..mm..ptg tadi berbuka makan sedap sket..tp tu bukan isunya..hahaha...actualy..masa tunggu azan tu..kitorang sempatla berborak2ttg kehidupan berpasangan ni..ade la satu cerite yang timbul..isu dalam hidup berpasangan ni..hmm...sebagai kawan sedih jugak bila dgr citer tntang kawan kita n pasangannye kan ..tp nak wat camne...mmm..mungkin pasangannya rasa besa je dgn tindakan sebegitu..tp yang org yang menanggung nye tu yang terseksa..buat pasangan2 yang sedang dalam hubungan..takmolah pakse2 ek antara satu sama lain ek...nanti tertekan..bila da tertekan nanti gaduh..kan da tak seronok tu..kalu boleh..support n faham antara satu sama lain....mungkin da bekerjaya pasangan kita or kita sendiri pn da bekerjaya..jd..masa tu nak kena korban sket..da tokleh nak berkepit je mcm masa zaman study dulu...tp bila ada masa utk makan sama..untuk gi soping sesama..pastikanla masa tu berkualiti tp terkawal..aku ni cakap macam berpengalaman je kan..tp takpela..ade la pengalaman sket2 kan...so..kpd semua pasangan diluar sana...semoga hubungan berakhir dengan ijab kabul...renung2kan ye...

"doa..usaha...ikhtiar...tawakkal...."

2 comments:

goooooood girl said...

Good good good......

interferens said...

yup betul tu...dah bekerjaya nie..komitmen die lain...tak sama macam masa belajar dulu...dulu boleh la kejap2 sms,kejap2 sms...bila dah bekerjaya...8 jam dah digunakan untuk berkerja..kalau masa kerja dok sms2 atau calling2 jer...takut xberkat pulak rezeki tu...then bila balik keja, dah letih..nak jugak rehat kan...tu tak masuk time traffic jem lagi...

jadi anda perlulah saling memahami...kalau tak boleh nak adapt...macam mana bila kahwin nnt?