Quote Of The Day

My Slide

Wednesday, September 17, 2008

MotoGP...episode 2..

Salam semua...mmm...see you again huh...saja nak bercerita ttg plak...dari mana kita bole start..mmm...tugas volunteer tetap sama..jaga gate...untk lancarkan access control..cuma bezanya..gate belah dalam sepanjang2 grandstand tu tak jaga gatenye..sebab tiketnye sama harga je..kal tak silap ar..igt2lupa plakkan...tapi deruman moto tu pergh...boleh tahan gak kan...

crowwd?..mm....hari ahad..race day utk moto gp crowd die baru sama dengan crowd utk hari sabtu utk f1..kalau kita nak compare la kan...tp peel n pperangai org2 yang konon kaya sebab ade tiket motogp tu sama je ngan org2yang dtg tgk f1..berlagaknya macam dia yang beli tiket..bila check...huh...COMPLIMENTARY..tiket pun free je nak belagak..tensen aku..kena plak kalu nak melayan jepun..b.i nye aduhh...boleh ilang sabar tu....tp last2 senyum jugak..tu belum kira nigeria ke...africe ke..sama je..huhu..malaysian kita pun boleh tahan gak songelnye....huhuhuh...kita ni bekerja kan..so layan je la...selagi boleh terlayan..yang seronoknye melayan bebudak sekolah yg datang ngan rombogn dia kan...student ok je..cikgu di pulak yang teruja lebih2..hahaha....maklumla dpt tiket free kan...pun sama...kita layan kan aje...

pengalaman hampir sama ngan jdi vlunteer masa f1 cuma mungkin crowd n booth yang ade tu je beza...
kallu masa f1 tu memang taksempat beb nak gi tgk2..so tak dapat la merasa brg2 free..tp...masa f1 ni sempat la gak kan..masa rehat solat tu..
kita singgah la gerai maarlboro ke..amik gambo ngan awek marlboro.....

ni la contoh volunteer yang amik gambor..hahaah...mangga kawan aku nih..suke die dapat amik gambo...

sengih sampai telinga ko ek mangga..huhuhu...
video

ni aku tinggalkan sket video yg sempat amik masa motoGP dulu..huhu..jumpa di siri JapanGT ek...third biggest event in sepang international circuit-SIC...bye..

"to be or not to be"

No comments: