Quote Of The Day

My Slide

Thursday, September 25, 2008

nakk balikk...!!!

pagi tadi last klas..itu puns ebab ade test ecad.prof khalil watkan...macam kelakar pun ade test tu...kertas jaawapan paling unik penah aku jumpa selama kat utm ni...hihuhuhu...
habis test dalam kul 12 tu bincang jawapan sket...da kul 1230...huhu....

ish..utm da mula nak lengang ni..tgk pada kepadatan pengunjung bazar pun da boleh tau..penduduk sabah sarawak da lama ade kat umah pun...ish tokleh jadi ni..

pagi tadi anta jr gi s.putri..psiko btul la...tgk ramai dak kat sana...takpe..sbaar....esk je tinggal 12 jam je lagi kan..
malam ni ujang ajak gi sping...tapi ade meting plak...takpe..boleh diuruskan itu semua..ahahha

ape2pun..semoga selamat perjalannku esok...

singgah nila 3 dulu beb..soping lagi...

so...jumpa lagi nanti ya..

1 comment:

interferens said...

unik macam mana tu afiq ?


huuih..lama jugak aku tak menjawab exam...otak pun dah krem nak study...hahaha...