Quote Of The Day

My Slide

Saturday, May 23, 2009

MASUM Cup 2009 episode II

22hb mei 2009 1130pagi

kitorang suma siap sepenuhnya kul 1115 gitu..b4 coach kata kita akan soru n ready utk wat light training sket...so suma da siap ngan sport shoes n baju spare..alih2 coach kata kita akan ke pulau pangkor utk jalan2 n wat training kat sana..besh jugak tu dengar nye...so sampai jeti lepas bergerak dlm 1jam tu kitorang gi lunch...katne.???...huhu.KFC daa....lepas
 tu kitorang gerak semayang jumaat kat masjid yg terdekat... dalam kul245 tu kitorang da kumpul kat jeti utk nek feri ke pulau.rm10 utk 2 hala tau...tak banyak kira,kuarkan duit terus bayar.n kul3 da ade atas feri...agak teruja gak ar aku tgk dak2 ni...aku pun sebab da lama tak nek feri gi pulau....
dalam feri....
seronok nye..
ats feri b4 feri berjalan

so pejalanan atas feri dlm stgh jam gk ar b4 sampai kat jeti pulau...smpai je,ade org2keta sewa mendekati kitorang ofer perkhidmatan tu..after bincang kitorang sepakat utk sewa van.pegi n balik..rm20/van/hala...n satu van 11org boleh muat..so 2van..rm40...kitorang colect sorg rm4 utk pegi balik...kitorang sampai tu cuma jalan2n main2 kat kaki air je sebab plan nak mandi kat teluk batik...huhuh...so ak letakan video2 keghairahan kitorang kat sini..huhuh..mungkn amik masa sikit nk upload video2 ni kan...so kengkawan...sabor ek...

utk maklumat lanjut boleh klik sini

video

No comments: