Quote Of The Day

My Slide

Friday, May 1, 2009

Segala-galanya sudah ditentukan...

salam...

mmm..sepanjang harini???....aku ke kempas menyelesaikan urusan yang belum selesai...sedikit konflik yg timbul...alhamdulillah semua nya da : selesai...

tiba di skudai???...lelap kejap b4 asar sebelum meminjam kereta untuk menyelesaikan lagi 1 urusan apa lagi kalau bukan urusan perniagaan,after asar bergerak menuju ke destinasi..
: 2bungkusan besar berisi set sweater untuk next customer aku berjaya dan telah disiapkan...sampai jam 9mlm aku berurusan di kedai pembekal...: selesai

tiba di skudai : anta kereta, amik motor dan memecut ke tun aminah anta kiriman kotak berisi kad kahwin...kad kawen...????...org punya daa...: selesai

tiba di rumah selepas pusing2 di taman u carik makanan...withdraw dari CIMB n deposit payment sikit kat maybank..: selesai

bukak nota untuk perjuangan buat terakhir kalinya...sebab mata pedih so tak dapat nak ngadap nota dlm pc..jadi bukak nota yang bertulis je...: selesai

next, tunggu panggilan customer untuk dia datang collect set sweater dia n buat bayaran penuh : selesai

jeling cerita p ramlee sket...NASIB DO RE MI...juga : selesai

tepon memekik...panggilan lagi dari pelanggan...nak bagi saiz baju...ALHAMDULILLAH masih ada rezeki untuk aku...syukur kepadaMu... : selesai

skang???..ade depan pc untk aku coretkan sedikit untuk tatapan korang..tinggalkan komen ek..hihih... : selesai

"...hidup perlu diteruskan walau apa jua dugaan yang datang menguji..."




3 comments:

ファラ said...

sibuk nye seharian.
sudah berkerja?
kerja sambiln ek?
aku hanya berada di kolej, menjawab exam.
uhhh

AFIQ zainal said...

uuhuhuh...ya..bekerja sambilan...sementara menunggu last paper ini...huhuhu

aimi said...

bgs2..!!