Quote Of The Day

My Slide

Saturday, May 2, 2009

mengenal diri sendiri menerusi tarikh lahir...???

salam...

actually aku dapat tau tentang benda ni masa pegi kursus kat iab genting dulu...then ni saje je nak berkongsi dengan korang suma..mungkin benda ni dah lama da kan..aku je yang lamba ak kuarkan..ehehe...tapi mungkin aku masih lemah dlm penggunaan blog ni jadi aku tak tau care nak letak mende alah tu kat sini..hahahaha....

so korang tinggalkan ar tarikh lahir beserta tahun kelahiran dan juga emel ek kat ruangan komen nanti aku watkan n emel kat korang...

"...age does not protect you from love. But love, to some extent, protects you from age..."

5 comments:

arrabe' said...

boleh caye ke?
hehe

AFIQ zainal said...

huhuhu...setakat ni kan...mmm...macam menyamai la dengan kriteria diri sendirik..da ramai org yang cuba...sekadar mencuba teori metafizik ni kan..ehuhuhu

nurulain_565 said...

salam abg afiq
test jap..

20okt1984
28okt1987
1nov1990
19apr1993
21dec1961
15mac1961

eheh
nurulain_565@yahoo.com
nnt org comment balik
;>

arrabe' said...

hehe.. thanks..

AFIQ zainal said...

utk org len pun menyamai jugak...