Quote Of The Day

My Slide

Tuesday, September 8, 2009

Bila Les' Copaque berbuka puasa...

salam semua....wah..harini da masuk hari ke 18 kita dlm bulan ramadhankan...
nak habis da ramadhan..mmm..taun ni ak merasai sedikit kelainan dlm berpuasa..kenapa??..sebabnya taun ni aku menjalani ibadah puasa sbg seorng yang sudah bekerja...pengalaman yang sangat berbeza berbanding taun2 sebelum ni...


tapi, bukan pengalaman yg nak aku cite sebenarnye...sebenarnya ak nak cite tentang majlis berbuka pose yg diadakan hari khamis lepas,3hb sept...majlis berbuka Les' Copaque Production S/B...majlis yang disponsor sepenuhnya oleh bos besar ni diadakan kat The Saujana Kuala Lumpur yg terletak di subang...kalau tak silap jln yg on the way ke subang airport tu..

tmpat tu pd ak sangat eksklusif...n rate utk sekepala kat sini pun boleh tahan jugk kan...overall suasana kat sini memang aku rasa best la..uhhhhuh...

ak kena jadi emcee utk majlis malam ni so,ak sampai awal kat tempat majlis tu..sambil2 tgk tempat nak beremcee tu,aku sempatla survey2 ape makanan yg ade...banyak gile makanan..terus jadi lapa...ade chinese stall,malay stall,arabian, indian dll lagi...ape2 pun...aku biarkan gambar je menceritakan ttg kemeriahan majlis malam tu..enjoy..!!!
salam semua....wah..harini da masuk hari ke 18 kita dlm bulan ramadhan...

nak habis da ramadhan kan..???..mmm..taun ni ak merasai kelainan dlm berpuasa..sbg seorng yang sudah bekerja...pasti pengalaman sangat berbeza...

bukan pengalaman yg nak aku cite sebenarnye...ak nak cite majlis berbuka pose yg diadakan hari khamis lepas,3hb sept...majlis yang disponsor spenuhnya oleh bos besar...diadakan kat The Saujana Kuala Lumpur..yg terletak di subang..jln on the way ke subang airport tu..tmpat tu pd ak sangat eksklusif...n rate utk sekepala kat sini pun boleh tahan jugk kan...

ak sampai awal kat tempat majlis tu...so sempatla survey2 ape makanan yg ade...banyak gile makanan..terus jadi lapa..hee....ade chinese stall,malay stall,arabian, indian dll lagi...

ape2 pun...aku biarkan gambar je menceritakan ttg kemeriahan majlis malam tu ek..enjoy..!!!











ade lagi gambar yang nak aku kongsikan..tp mungkin utk entry lepas ni ek..sebab masa majlis ni gak kitorang ade wat satu surprise majlis...ha..ape yg surprise ny tu...entry lepas ni ek...ape2pn....tenaga kerja Les' Copaque memang sempoi...!!!

p/s : budak laki ni nama dia hasrul @ arul @ nama paling popular MAIL...
: sebelah dia namanya fathiah @ tiah @ nama paling popular UPIN & IPIN..

6 comments:

Mohd Naim said...

aku pernah berbuka kat the saujana tu jugak..minggu lepas jugak..tapi tak best la masakan dier..penat jer drive ke subang tu...huhuhu!!!

AFIQ zainal said...

haahah...hari ko buka tu tak ok kot menu die..die ade 5 set menu tau...time aku pegi tu best jer...ejejejej

Mohd Naim said...

chef lelain kot...

AFIQ zainal said...

haahha....mungkin kot...

zairi baharom said...

fathiah upin & ipin!!aku peminat dia be.hehe.=D bertuah ko dpt jmpe dia.haha. slmt berbuke be.hehe

AFIQ zainal said...

hee...be..hujung minggu ni fathiah ade kat geng corner shah alam...waktu berbuka puasa...meh ar be turun..ade event gak..