Quote Of The Day

My Slide

Tuesday, September 15, 2009

Pengalaman menarik : 2 jam bersama Dato' Siti Nurhaliza...

salam...mmm..entry kali ni ak rasa antara entry yang paling berharga utk ak....kenapa??..mmm..sebabnya ak nak cite ttg 1 pengalaman yg ak rasa ntah bile la ak akan dpt lagi..tp sorry utk semua pembaca, entry ni aku cuma dpt letak 2 gambar je..sebab telah diingatkan oleh wartawan spya tak letak lagi gambar ni...surprise utk raya katanya...ak ngan zarin sengih2 aje....macam tau2je kitorang ni blogger tegar...hihihih..so akur je la..

gambar yang di snap oleh adik tiah

sebenarnya ak nak citer ttg pengalaman ak masa sesi Photoshoot utk akhbar Kosmo! yg berlangsung hari jumaat lepas, 110909..yup..tarikh sama masa event berbuka puasa TM Global kat Sheraton.tp photoshoot ni diadakan pada pagi hari...photoshoot ni diadakan di RoyalSuite Hotel Nikko Jalan Ampang...dan yang paling penting..sesi ni melibatkan penyanyi no 1 negara, Dato' Siti Nurhaliza dengan adik Fathiah dan maskot Upin & Ipin...kitorang pergi ber6..ak,zarin,tiah,mama tiah,amin n syawal.

tiah lepas melihat secara dekat idolanya...

adik Tiah sebenarnya tak tau pn sesi ni melibatkan Dato' Siti sebab kitorang rahsiakan utk surprisekan dia..n sebab tu la dia yg talkative tetiba menjadi pendiam sebab penyanyi idola dia ade depan mata dia,usap2 rambut die,peluk dia...so..memang la teruja + terkejut...

overall, ak sangat teruja sebab dpt melihat dengan lebih dekat penyanyi no 1 negara ni.selain dpt bekerja dengan wartawan, dapt lihat dgn lebih dekat camne photoshoot artis ni dibuat n dpt tgk suma org bekerja...tp apa2pn, suma yang terlibat memang sempoi ,dari cameraman original, cameraman jemputan (2org mamat berkot hitam tuh-aksi mengalahkan cameraman...hahaha) sampaila kepada kedua2 celebriti yg popular dlm bidang masing2 ni..sesi ni berlangsung selama hampir 2 jam tau before kitorang yang muslim ni bersurai sebab nak ke masjid utk solat jumaat.

n hari tu kitorag solat kat masjid klcc,sebelah je ngan nikko hotel tu before bergerak semula ke ofis utk bersiap ke sheraton..ape2pun...ak kira ni rezeki ak la dpt bekerja ngan team ni..n dpt berpeluang jmpa Dato' Siti...yg lebih seronok adalah, sempat gak kitorang ber4 sain kad raya n bagi by hand kat Dato' Siti..seronoknya kan..n ak sempat gak dptkan tandatangan Dato' Siti atas kad raya extra yg aku bawak..hihi..atleast ade gak kenangan aku kan..hihi..


tq to Dato' Siti coz sign atas kad ni..akan ku simpan...!!!


segak bergaya 4 jejaka bergambar dengan Dato Siti...pose yang tak dirancang

dan ni yang paling berharga utk aku...

Nice snap, ME with Dato' Siti Nurhaliza..

DAN BUAT SEMUA PEMBACA KOSMO! JGN LUPA DAPATKAN KOSMO EDISI 1 SYAWAL UTK ANDA SEMUA BACA ARTIKEL TENTANG PHOTOSHOOT NI...

INGAT YEA...KOSMO! EDISI 1 SYAWAL...



17 comments:

Mohd Naim said...

perghhh!!!

ps: itu jer la yg mampu aku katakan...

AFIQ zainal said...

ak pun...

TaoBiqBoolat said...

ak msey rs cam har smpi k hari niyh~

AFIQ zainal said...

huk aloh...apsal macam har plak

azinuj said...

adus..tak aci..nk gak mgbo ngn dato' siti..aku pon cm adik tiah gak..hhuh...

AFIQ zainal said...

yeke ko cam adik tiah tuh..hihi..dia comel lagik la...huhihihi

Nafisah Rashid said...

jelesnyeee kat abg afiq..
saya dah lama berangan nak ketip gambar ngan ct.. hahhahaha :P

AFIQ zainal said...

hihhih...akan dapat tu nanti...

nurul said...

HAA..BENCINYER..HATI AKU RASE DI CUCUK SEMBILU~~~

mediahorizon said...

nanti kau... hahaha

lala said...

abang afiq, tgk kat facebook dato ct.. ade gamba abang afiq tau. kat ohbulan pon ade gambar yg same gak..

swit@kon said...

sangat JEALOUS. da lama tak jumpa mek ha (nama manja kitorang pada dato' siti) hahahahaha

AFIQ zainal said...

mediahorizon : ak tau ade yg lagi gempaq dari blog ko...aku tunggu..

ahkon : yeke...

huzaifah said...

tbe2 tgk gmbr abg afiq ade kt board gosip cari!! hahah

AFIQ zainal said...

tu la...suma blog ade...


yeay...!!! ak da beli kosmo arini...edisi 1 syawal...seronok..artikel yg menarik...

mediahorizon said...

ok aku punya suda... http://mediahorizon.blogspot.com/

noor afzan said...

datuk siti tu...