Quote Of The Day

My Slide

Monday, September 28, 2009

The Making Of....Kenang Cerita Kanak-Kanak : Adik Fathiah with Dato Siti Nurhaliza....

salam...mungkin event ni da lama berlalu..n ak pn tak postkan secara detail..sebab wartawan kosmo sopie n hamzah mintak utk hold dulu..utk bagi surprise masa 1 syawal yg lepas...so menghormati plan diorang ak cuma postkan pengalaman ak berphotoshoot ngan diorang je...KLIK SINI utk baca ttg post yang lepas...utk secara detailnye..ak kongsikan ngan suma pembaca blog ak ni, gambar2 yang ak shoot guna D80 (pinjam je..) masa photoshoot ni...




tiah masih senyum...masa ni tak tau lagi nak bergambar dengan Siti..

GAMBAR-GAMBAR BEFORE SESI BERMULA...

sangat cantik Royal Suite ni...

tiah memulakan sesi photoshoot berseorangan...
(masa ni tiah tak tau Siti ade dlm bilik persalinan)


Siti orang pertama yang amik gambar bila maskot kuar..

Upin & Ipin dipakaikan kain selempang..

tp yang pentingnya...perjalanan event hari tu sangat lancar dan berjalan dlm suasana yang sangat ceria + happy ....suma pun sporting...dari artis ( Dato Siti )...tiah, maskot sampaila ke lain2 crew termasukla crew Les Copaque..cerita tentang event ni da pun di kuarkan dlm Kosmo! Ahad Edisi 1 Syawal..artikel yang sangat menarik...kredit to Sopie & Hamzah atas coretan artikel yg sangat best...

MEJA MAKAN

Siti, Tiah & Maskot di set meja makan

belek kad raya...

SOFA

ampun & maaf dipinta...

senyum....

Siti & Tiah..sama cantik..sama comel...


BILIK TIDUR UTAMA

aduh..pose ni yg paling ak suka...

menjeling-menjeling ku bertentang....

mata kita sama memandang...

sep..sep..sep...tum..tum..tum..

meh..klip rambut dulu...baru kemas...

camne nak sep ni..kalau mata tutup...

tiah masa sedang diinterview oleh wartawan Kosmo!

Siti dengan pose Ipin nye..boleh tahan jugak ni

sangat comel Siti pose

belakang : sopie, hamzah
depan : Siti, Tiah, Kak Lin (mama tiah)

berbaloi-baloi...


lain-lain berita berkenaan event ni boleh klik suma link yang ade kat bawah ni yea..:

Mediahorizon

Facebook Upin Ipin

Facebook Dato Siti

Blog Selebriti - Saluran Selebriti Sensasi

Ala-Mak.Com

Forum

6 comments:

itafukada said...

beshnyer dpt jumpe fathiah tu ngn ct..btol3..tomeyy..

mekaceh coz suke bc entri2 sy.suke3.hikhik..

AFIQ zainal said...

sangat teruja dpt jumpa...

mediahorizon said...

ko tak terasa macam kita dah lama tak updet blog ke? (padahal baru seminggu)

AFIQ zainal said...

agakla...aku da terfikirkan pun ttg perkara tuh..ingat nak post ttg UTeM nanti...

amANI said...

Itu Kak Sopie yg menemuramah adalah senior sekolah aku.

AFIQ zainal said...

wah....bagus2...sangat seronot..