Quote Of The Day

My Slide

Sunday, September 20, 2009

Salam Aidilfitri...



salam..ofis da mulai sunyi, tempat parking da mulai kosong...jalanraya da nak lengang..perjalanan lancar je kemana pun aku pegi...

so itu tandanya, hari raya da semakin hampir...mmm..ape yg nak aku kongsikan pastinya lain dari yg lain...taun ni, selepas 3 taun beraya di kl, akhirnya aku akan balik ke kelantan...kg aku...da lama tak balik kan...rindu sangat dengan suasana kat kg...n taun ni aku balik naik flight...penat nak drive jauh2.dengan baby lagi kan...huhuh....4pg nanti, gerak ke klia...hopefuly semuanya selamat..insyaAllah...

lagi ape ye..mm...ha..taun ni gak, 1st time aku sambut raya as seorag yan da bekerja...sangat lain rasanya...perasaannya sangat lain..n banyak perbezaannya menyambut raya as seorang yg da bekerja..nak kena tukar duit raya, nak kena wat bdget raya dll lagi...

jadi dikesempatan yang ade ni, ak nak ucapkan

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 1430H

BUAT SEMUA RAKAN2 TAK KIRA KAT MANA JUA KORANG ADE.
JUGA BUAT PEMBACA BLOG NI..MAAF ZAHIR BATIN...
















2 comments:

noor afzan said...

selamat hari raya..
cuti bape hari a.afiq?

AFIQ zainal said...

selamat2..seminggu ..!!