Quote Of The Day

My Slide

Friday, June 5, 2009

15 jun 2009...9 hari lagi..bersediakah aku...???

salam...ye..tajuk ni memang agak macam membuatkan org tertanya2...saje je nak buat org tertanya2..bagi yangda tau..tau la kan..yg tak tau..nanti sampai hari nya baru aku aakn btau ek..eheheh....cuma aku mintak kengkawan yang baca entry ni akan doakan aku ntuk menghadai hari itu dengan tenang dan dipermudahkan segala urusan...amin...

17 comments:

ayen =D said...

nak kawin ek? ke nk tunggu jawapan pinangan di terima ke tak..? haaa.. ni gedik2 siap emel2 bgtau.. kecoh je.. tp tak gtau apsal.. tau tak apa maksud geram? hahaha

Muhammad Taufiq Azzain said...
This comment has been removed by a blog administrator.
D's noruaruwani said...

owh.
penuh teka teki abg fer ni.
smoga berjaya.
=)

uDean said...

takpe beb..
ape2 pon, bas tetap disediakan utk rombongan nnt..hahaha..

dah same2 shah alam, toksah nak cover2..

AFIQ zainal said...

haahhaa..komen bulat terpask di delete kerana ia disyaki akan memberikan klu...ahahhaha....

to udean : pasni sejengkal aje aku ngan ko..ahahahah

AFIQ zainal said...

to ain:jawapan anda salah...alalala....

to wani: tq...

*~ eLiEnZ 87 ~* said...

cehhh
nk wat teka teki la plak..
adakah.. result pekse.. eh bkn.. hmmm... pe ek..
adakah.. dpt rezki aka dwit??
waa.. meh sini skek..
ngeh ngeh ngeh

AFIQ zainal said...

masih hampir...sila2 la teka lagik..eheheh

uDean said...

klo saye jawab, dapat adiah ape2 tak ferdi fernandeZ?

boleh ah.. up bonus sket..hahaha

-Melissa Rina- said...

hahaha.. saje je abg afiq ni!!
tya bulat lah~
lalala..

-Melissa Rina- said...

oooooooooooooooooo!!!!
da tahu dah!!!!
abg afiq bagitahu smalam!!!
15 JUN!!!
(excited da tahu)
LOL

AFIQ zainal said...

ahahaha...da tau diam...!!!...
to incik udin..bonus ape ek?...takde bonus2...aahahah

uDean said...

baik kau bg bonus hasil perniagaan, klau tak, aku bocorkan rahsia neh seblom 15jun 2009 menjelma.. amacam?

*~ eLiEnZ 87 ~* said...

bak kate ayen..
tau tak apa maksud geram? hahaha

AFIQ zainal said...

ugut ek...ko nak btau katne?kat sini ke?aku delete je ar komen ko..atau pun aku gantnug bonus ko...l.o tak setle agi..ko ar taknak tolong folo up...alalalala

uDean said...

hahaha.. aku wat post aku sendiri ah kat tempat aku... buat pe nyemak kat tempat kau..hahaha..

AFIQ zainal said...

sibuk je nak bocorkan rahsia org watpe?ahahha...da takde modal nak masuk entry ke hape ko ni?