Quote Of The Day

My Slide

Wednesday, June 10, 2009

Banyaknya urusan...

salam semua pembaca...

fuh..mlam tadi tertido depan tv kat ruang tamu dengan tv terpasang..lampu terpasang...sedar2 da pagi...fuh..penat sungguh le gamaknya tu...

harini banyak urusan..nak kena pos baju ke sarawak,,then tunggu saiz customer before gi wat tempahan...alih2 ade kol plak..ade order baru nakmasuk..so nak kena delaykan tempahan la kan..sebab nak gi kedai sekali je...huhuh....

ni nak pegi uda plak...cari kedai nak wat button badges la...huhuh...tadi da kol 1 supplier..harga boleh tahan la...tapi nak carik gak mana tau kot2 boleh dpt lagi rendah ke kan...huhuh...nak siap2 before vrooommm.....takpe...penat pun buat benda yang kita suka kan...


6 comments:

sha_h said...

byk ke tempahan bro?bisness maju nmpak..hehe

AFIQ zainal said...

adela sket...sikit2 je...tapi alhamdulillah masih berjalan la...

"Misz ALyna" said...

wow! bisnes makin up nampak... hehehe... :P
yup! senang jew nak cari blog u ney...
i got from your business card la... hahaha...:)

AFIQ zainal said...

bisnes kad mana ek?huhuhu..

"Misz ALyna" said...

time masum tue, i dapat tshirt utm.. kat tshirt tu ad skali business card u... pastu ade email kat situ...
then.. pepandai la i search... hehehe... :)

AFIQ zainal said...

oh ya..betoi2...