Quote Of The Day

My Slide

Sunday, June 7, 2009

panggilan telefon...

salam...aku duk belek2 call register aku..n aku sampai ke tarikh 4jun 09 jam 23:36...

aku teringat sesuatu...masa tu aku baru je sampai dari airport subang balik dari alor setar pegi majlis nikah ujang..TAHNIAH UJANG....

ak dapat kol daripada seseorang..suara dia aku dengar macam lemah je...selalu bila aku dengar suara macam ni aku da dapat agak mst akan ade sesuatu yang akan dicakapkan nya...n tekaan aku betul..
cuma kali ni ape yang diperkatakan tu agak mengejutkan aku...aku cuba gak la tanya kenapa...tapi tak dpt jawapan yang sepatutnya...so aku malas nak memaksa wpun agak memaksa gak before tu kan...aku akur je ar ngan permintaan dia...n malam tu gak aku terus wat ape yang dia suh aku wat..

n aku agak dia pun da wa benda2 yang sama mcam apa yang dia suh aku wat...n skang ni aku nga blur..adakah aku perlu buat benda2 yang diminta untuk perkara2 yang seangkatan dengannya...mmm....biarlah aku pikirkan utk sehari dua nih...harap dia berpuas hati jela ngan ape yang da aku wat ni...

apa aku rasa?...terkejut pun ade..sebab nampak dia betul2 nekad dengan tindakan dia..tapi aku yakin bukan dia pun yang nak wat suma tu..mst ade mana2pihak yang suruh buat gitu..tapi takpela...mungkin ade baiknye dia buat gitu...moga dia terus bhagia je la...

n da nampak da skang ni...bukan kata aku..hadiah aku pun belum tentu smpai kat umah dia nanti...ahahah....kirim ucapan je la..tu pun kalau ucapan boleh tembus untuk sampai ke telinga dia...ini lah hidup...

hidup...hidup...apa2pun hidup musti diteruskan...

8 comments:

hanimndroid said...

frust ke bang?

me.myself.and.i said...

everything happened for a good reason..

life....
itz all about sacrifice...

zairi baharom said...

nape be? ade prob ke?

AFIQ zainal said...

hanimroid : tak frust ar..tekejut aje...

memyselfi : ya betul tu...thanx for the nasihat..

zairi baharom: tak masalah la..rilek aje...

zairi baharom said...

ok be. rileks2 sudah. take care be.hehe

AFIQ zainal said...

ahhah...be...nanti aku kuarkan d60 ke dhape2 ke bley ar join pegi skodeng penganting nih...

zairi baharom said...

beres be. aku perlukan team mate. study dulu angle2 semua. xdehal punye nk join aku. boring gak shoot sorang2. wat company dua pn ok.hehe..=) amcm??

AFIQ zainal said...

yezza...takpe..ni da kira macam event kan..so company event da ade da....tinggal nak running je...ape2pn tunggu aku puya kuar dulu...