Quote Of The Day

My Slide

Tuesday, June 16, 2009

Kehidupanku yang baru...

salam semua...alalala...arini da masuk 16hb utk jun da...so...ada beberapa perkara yang berlaku semalam da harini...huhuh....arini anak buah aku yang sulung da masuk 4 bulan da...cian dia demam...huhuh...semalam???...aku masuk keje semalam 15hb...kat s.alam..so setelah membuat keputusan yang pada aku baik..aku amik keputusan untuk berulang je dari umah ke pejabat...(pejabat...???..)...ahahaha...takpelah...lebih menjimatkan kot..penat sket takpela..merempit je pun kan...moga selamtatla perjalanan aku...

cerita pengalaman hari pertama di opis???...mmm...aku teruja sebenarnya nak keje..mungkin da lama sangat kot dok dengar cerita org kan...so pada aku..hari pertama sangat fun utk aku...n aku tak benda yang aku nak ngomelkan tentang hari pertama aku...cuma AKU SESAT CARI JALAN NAK KUAR KE NKVE masa balik semalam..saje je nak test balik ikut knve n kuar DUKE...alih2 sampai bukit jelutong la pulok...pusing punya pusing...alih2 sampai depan opis alik..wat kelakar je...mmm...arini plak nak balik ikut mana ek...ingat nak try gak carik jalan ikut NKVE tuh...sebab jalan tu boleh dijadikan jalan pintas utk ke umah n nak sampai cepat if ade ape2 emergency..if tak..meranduk jem la aku..semalam ak balik ikut federal...n amazing sebab tak jem la sangat...mungkin sebab ari senin kan..so tunggu arini kita tgk camne kan...huhuh...

apa2 pun..skang ni nga lunch hour...tak kuar kot sebab kenyang..makan DOMINO's PIZZA kat sini...ahahaha...sebab arini suma staf kena kira stok..ehehe...alalala....so nanti ade masa bolehla aku ngarut2kan lagi ape2 yg patut....

17 comments:

Firdzah said...

kehidupan baru? wah!.. em..tahniah atas pekerjaan dan kehidupan baru dan selamat bekerja..=)

AFIQ zainal said...

maceh kaklong

huzaifah said...

seronok ke abg afiq 'bancuh air' kat opis?hehehe..

AFIQ zainal said...

uish..mstla best + seronok...alallala...

zairi baharom said...

be, shah alam katne??nnt senang2 aku singgah.hehe. tahniah be. slmt bekerja dgn rajinnyeee!!!=)

AFIQ zainal said...

kat seksyen 13 be...dekat stadium...jom ar..bley tgkbola nih..alala..maceh be

Nadzrul said...

Dah jadik org KL nampak. haha... Good luck ngan pekerjaan baru.

AFIQ zainal said...

ak memang org kl daa....ahahahakembali ke kl

zairi baharom said...

esok aku trn sane be. petang sket baru sampai kot. nk amik mbr2 aku. sbtu shoot kat teluk intan.hehe..=D

AFIQ zainal said...

yeke...roger ar...kat seksyen 13 be
belaakng tesco extra

acad said...
This comment has been removed by the author.
acad said...
This comment has been removed by a blog administrator.
AFIQ zainal said...

ah cad...kat seksyen 13...

uDean said...

mengapa ku rasakan kekurangan sesuatu didalam ruangan komen ini?

AFIQ zainal said...

ape yang kurang nih

uDean said...

knape aku rasa post aku kat sini kne delete? lalalalalala

AFIQ zainal said...

to udean :
sebab ia boleh mendatangkan mudaratahahahhaha