Quote Of The Day

My Slide

Thursday, June 18, 2009

Media Prima Screening....Raya..

dari dalam ballroom

pandangan daripada bilik persalinan


Salam semua...

Media Prima telahpun mengadakan program Screening Raya. Program ni bertujuan untuk menayangkan program-program menarik yang akan disiarkan di stesyen TV di bawah Media Prima iaitu TV3, TV9, 8TV dan NTV7. Bertempat di Sunway Hotel, program bermula jam 4petang di grandballroom hotel ni. Semua guest yang hadir berpakaian raya serba lengkap menghidupkan lagi suasana raya...

Program dimulakan oleh Dato Seri Farid Ridzuan yang melakukan presentation berkenaan dengan program2 yang akan ditayangkan...Upin & Ipin juga tidak ketinggalan dan akan ditayangkan di TV9...tiga tahun diHatiku...pada hari raya nanti...lepas habis presentation so acara makan2 dan persembahan pun bermula..ade dayang, aizat,fabulous cat..dan macam besa..kemunculan maskot Upin dan Ipin

sempat Upin dan Ipin bergambar dengan Ally Iskandar

Upin & Ipin pun sibuk menari dengan Dayang

Kembar berdua seronok sangat menari dengan Dayang

peminat Upin dan Ipin bukan saje dari kalangan budak kecik tau...abang ni pun peminat setia nih...

dan lepas habis suma kerja...kitorang ber5 pun makan ssambil2 pegang kemera tgk manala tau kot2 ade artis nak amik gambar ngan kitorang ke...eh..silap...mana tau kot2 nak amik gambar ngan artis ke....n ni la hasilnya...
dengan Cat Farish

dengan lisdawati

ni event pertama aku pegi dengan team event sejak memulakan kerjaya ni...so harapnye bos berpuas ati dengan tugas yg aku buat ni..tak banyak tugas pun rasanya..tapi aku tgh nak sedut2 suma pengalaman daripada bos2 aku nih..so..tunggu update utk event yang seterusnya...

JOM RAMAI-RAMAI...TUNGGU KEMUNCULAN UPIN & IPIN DI KEJOHANAN ROWING JABATAN PERDANA MENTERI BERTEMPAT DI PULLMAN LAKESIDE PUTRAJAYA PERSINT 6...PADA 20 DAN 21 JUN 2009...800 - 4PETANG...JUALAN BARANGAN EXCLUSIVE GENG DAN UPIN & IPIN TURUT DIADAKAN...




2 comments:

zairi baharom said...

peh..be bergambar dgn artis2 sekarang..=D tahniah..gudluck be!!

AFIQ zainal said...

ahahaha...sambil2 je be...maceh2...